Brink's Goes Digital

Brink's Goes Digital

Ο Όμιλος της Brinks Hellas, κορυφαίος πάροχος Total Security Services στην Ελλάδα, υλοποιώντας την παγκόσμια στρατηγική της Brinks Inc. επενδύει συστηματικά στην ενσωμάτωση τεχνολογιών αιχμής σε όλα τα μοντέλα υπηρεσιών μας, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλής προστιθέμενης αξίας, μοναδικές λύσεις ασφαλείας στους πελάτες μας.

Σε αυτή τη κατεύθυνση, ήδη σήμερα η Brinks σε ολοκλήρωση σημαντικής επένδυσης και πολύχρονου αντίστοιχου project, είναι ο μόνος πάροχος Total Security Services ο οποίος διαθέτει τα παρακάτω:

  • Στις υπηρεσίες Cash Services

Ocean OnLine, η ψηφιακή εποχή στην Διακίνηση Αξιών: Πρόκειται για το νέο web-based, end-to-end, αυτοματοποιημένο επιχειρησιακό σύστημα που διαχειρίζεται ψηφιακά ολόκληρο τον κύκλο Cash Logistics υπηρεσιών που προσφέρουμε: από την Παραλαβή των Αξιών, την Επεξεργασία και Φύλαξή τους έως και την Παράδοσή τους στον τελικό προορισμό.

 

Μεταφορά της Τράπεζας στο χώρο του πελάτη: Με την εγκατάσταση τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού, οι εισπράξεις μετρητών είναι πλέον πλήρως ασφαλισμένες και η ταμειακή συμφωνία ολοκληρώνεται αυτόματα και γρήγορα.

 

Αποδοτικότερα και ασφαλέστερα: Με την άμεση OnLine ενημέρωση του Starfish εξασφαλίζεται η ταχύτερη διαχείριση αναπλήρωσης και επέμβαση τεχνικής υποστήριξης επιλύοντας και μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο αδυναμίας εξυπηρέτησης ενός  ΑΤΜ.

 

  • Στις υπηρεσίες Security Services

Θωράκιση των Υπηρεσιών Περιπολικών: η χρήση rugged smart phone ανάγνωσης QR codes στο οίκημα του πελάτη, επιτυγχάνει απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο (Real Time) και αμφίδρομη επικοινωνία όλων των δεδομένων  των Brinks Patrolling Services.

 

Hi-tech Συστήματα Ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας,που προσφέρουν όχι μόνο ολοκληρωμένη προστασία αλλά και τη δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης του χώρο σας και από το κινητό σου, με άπειρες smart home επιλογές.

    

                  

Τι μπορείς να κάνεις στα πρώτα, κρίσιμα, λεπτά μιας διάρρηξης; Η πιο σύγχρονη λύση προστασίας που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα παράγει πιστοποιημένα μη τοξική ομίχλη σε ένα πυκνό σύννεφο μηδαμινής ορατότητας και οποιαδήποτε περαιτέρω κακόβουλη ενέργεια καθίσταται πρακτικά ανέφικτη.

 

 

Leading SecurityTechnology Empowered